fighter har fått seg ein kompis, Strike. Strike kom seg ut heil sjølv, og var der plutselig i dagtidleg.  No har Strike Fighter flytta saman med påfuglkyllingen:) Strike Fighter gøymde seg under påfuglen med det samme:) Sikkert kjekt for den å få litt mindre selskap, for kyllingane har vokse frå han i rekordfart. Dei store kyllingane derimot har flytta  ut til klukkhønene, og koser seg i graset:)

Hugs at vi har ope kvar søndag, og det er berre å kome, jamvel om ein berre vil ha kaffi. Berre ungane eg tek betalt for 50 kr, eller 125 for årskort ut året:)

nokon som veit om noko lokalt eg kunne ha selt? ta
 
Ingen teikn frå fleire kyllingar. Men Fighter har eg klart å hjulpe ut. Problemet er lite fuktigheit i maskina. Tørr hinne som sitt fast i huda gjer at kyllingen får sår om ein dreg i hinna. Så det eg gjorde var å bløyte kyllingen fleire gongar, til huda løsna. Ein litt sliten og våt kylling, men del leve, enda i vertfall. Det er ein dverg kylling, så den er bitteliten. Krysser fingrane for at den overleve natta! Den klatrer på dei andre egga og virkar i god form som kyllngar flest:)


I morga skal eg lyse egga att, der er mange påfugl, and og kyllingegg. Håper å få ut i vertfall nokre fuglar til. men forholda er ikkje optimale, får ikkje fukyigheita høg nok. Så til neste klekking må eg tille med sprayflaske:)
Picture
 
Mykje nytt med oss no, om enn ikkje alt klart ved skrivande stund.

-Ope kvar søndag, uansett vær:)

- kiosk og koselige sitjeplassar i kjellaren. Same gode svelene, men utvalget vert nok noko betre:)

Prisar:
50 kr per barn 1-13år
0 kr for vaksne
250 kr årskort. 125kr, ut 2010. Ta med foto.
Omvising berre etter avtale utanom søndagane, 40kr per pers, vaksne og born.

-Vi går og snuser på ein atraksjon til, men kva det vert får vere hemmelig.

- Angorakaniner for sal. Vil du ha eit lodden ullproduserande nøste? Vi vil erstatte dei med meir hardføre og utegåande kaniner i staden. Men dei er flotte for heimespinnarar:)

Om du lurer på kvifor eg plutselig forandrar så mykje? Vi var på besøk på hakkalistranda og blei så inspirert at eg knapt får sove. Absolut å anbefale eit besøk dit:) Vi kjem ikkje til å kopiere dei, vi gjer ting på vår måte likevel:)

Kom gjerne med tilbakemelding til dette, går dette rette vegen for erdalen gard tykkjer dokke?