På laurdag fekk vi henta både kyr og geiter:) Geitene var høgt til fjells, over 1000m høgde, i oksegjølet, i nærleiken av Ramoen og Molladalen. Kyrne var til skogs, framme på setera lenger framme i dalen.

Har hatt vartdal barnehage på besøk i dag, vi kosa oss i fneværet:)

Eg har kaniner, geiter og kyr for sal. Berre ta kontakt:)

Har lagt ved ferske bilete:) Trykk på dei for å få dei større. Solveig, ein dexter kyra, kan kalve kva dag som helst:) Det er den med horn uten bjølle.
 
Lamaparing

Fyrstkomande søndag skjer året sin viktigaste hending på Erdalen Gard! Vi har gjort ei avtale med ein lamaeigar i Ulsteinvik, og vi har vorte einige om å arrangere stemnemøte. Rosita er klar for paring att, og eg håper ho likar denne mystiske mørke lamahingsten. Kven denne mystiske hingsten er får verken ho eller gjestane vite før vi slepp dei to saman på stemnemøteJ Når Rosita har latt dei siste borna ri på henne, er ho klar for børsting og stell for stemnemøte.  Dette vert nok veldig spanande. Det er vanlege at hingsten bit hoppa i knea, det utløyser ein liggjerefleks, ja lamaer parar liggjande! Det er og mogleg ho ikkje er heilt føyeleg og dei kjem til å spytte på kvarandre så magesyra spruta, slik lamaer plar ved interne kranglarJ

Vi håper sjølvsagt at mange tek turen søndag formiddagJ Vi fyrer i peisen i stova og i grillen i lavvoen. Velkomne!